Ana içeriğe git

Ödüllerimiz

Eğitimde Fırsat Eşitliği Ödülü 2023

Sezen Sungur Saral

2022 yılında başlattığımız Reeder ile Kızlar Kodlar Projemiz, Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri’nde “Eğitimde Fırsat Eşitliği” kategorisinde ödüle layık görülerek başarılarını ilk ödülüyle taçlandırdı. 

Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri; toplumsal cinsiyet eşitliği bilincine hizmet eden, kadın haklarını savunan, kadın gücünü destekleyen, kadınların toplumda her alanda eşit hak ve özgürlüklerinin olduğu bilinciyle çalışmalarına yön veren ve marka gücüyle bu yönde farkındalık adımları atarak toplum bilincine hizmet eden kadın dostu uygulamalar ve projeler ortaya koyan markaları ödüllendirmektedir.





Communications or PR Campaign of the Year - Corporate Responsibility 2023

Communications or PR Campaign of the Year

Kızlar Kodlar, dünyanın en eski ve en prestijli işletme ödülleri programı olan Stevie Awards çatısı altında düzenlenen 20. International Business Awards'ta ödüle layık görüldü.

61 ülkeden 3.700 başvuru ile yarışan proje, “Communications or PR Campaign of the Year - Corporate Responsibility” kategorisinde, jüriden aldığı yüksek puanlar ile "Bronz Stevie" ödülünün sahibi oldu.


The Girls Do Code were awarded at the 20th International Business Awards organized under the Stevie Awards, the world's oldest and most prestigious business awards program.

Competing with 3,700 applications from 61 countries, our initiative won the "Bronze Stevie" award in the "Communications or PR Campaign of the Year - Corporate Responsibility" category, with high scores from the jury.