Ana içeriğe git

REEDER, iki Türk girişimci tarafından 2010 yılında yaratılan yeni nesil teknoloji ürünleri markasıdır.

‘Knowledge is yours’ / ’Bilgi senin’ sloganı ile yola çıkan REEDER, Türkiye’yi ilk kez ‘e-kitap okuyucu’ ile tanıştıran markadır. 

REEDER, tüketici ihtiyaçları, lokal ve global iş ortakları ve maliyet/fiyat dengesini ideal biçimde yönetmeye odaklanarak bir çok ilke daha imza atmıştır.

Tablet bilgisayar, akıllı telefon, e-kitap okuyucudan, akıllı çocuk saati gibi giyilebilir teknolojilere kadar uzanan geniş bir ürün gamına sahip olan REEDER, bir çok yeni teknolojiyi Türk tüketicisi ile ilk kez tanıştıran cihazlarının satışını, ülke çapında elektronik marketler, Telekom operatörleri ve online mağazalar dahil bir çok kanaldan gerçekleştirmektedir.

REEDER Samsun’da kurduğu fabrikasında telefon üretimine başlayarak Çin’den yatırım almış olup ve bölgeye know-how transferini gerçekleştirmeye devam etmektedir.

vizyon misyon degerler

Nasıl Başladık?

Amazon.com'un piyasaya sürdüğü ilk Kindle e-kitap okuyucusunu büyük bir heyecanla satın almak için amazon.com üzerinden verdikleri sipariş, "Türkiye'ye satış yapmıyoruz" gerekçesiyle reddedilen Uygar Saral ve Sezen Saral, Çin'den kişisel kullanım amaçlı bir e-kitap okuyucu siparişi veriyor. Bu e-kitap okuyucuya çevresinde gösterilen yoğun ilgi sonrası işi bir adım öteye taşıyarak 2009 yılında ‘’bilgiyi herkes için erişilebilir kılma’’ düşüncesi ile Türkiye’de e-kitap okuyucu ile pazara giriş yapıyor. 

Kullanıcıların istekleri ve kendi ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak kendi tablet markalarını yaratmaya karar vererek bugün Türkiye'nin e-kitap okuyucu pazarında lider konumdaki REEDER markasına sahip tablet bilgisayar, akıllı telefon, akıllı çocuk saati ve temassız ateş ölçer dahil çok sayıda ürünü yelpazesini bünyesinde bulunduran Selekt Bilgisayar'ı kurdular. 

Reeder Tarihçesi


En son değiştirme: Perşembe, 15 Eylül 2022, 2:00 ÖS